Rollitos de verdura y pollo

Rollitos de verdura y pollo

Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Rollitos de verdura y pollo. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Rollitos de verdura y pollo is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions every day. Rollitos de verdura y pollo is something that I have loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Rollitos de verdura y pollo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Rollitos de verdura y pollo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Rollitos de verdura y pollo is 8 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Rollitos de verdura y pollo using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you cook it.

Este es uno de los entrantes que más ha gustado esta Nochebuena. Nunca antes habíamos utilizado la pasta brick y la verdad es que están buenísimos estos rollitos. Puedes rellenarlos de lo que más os guste, por ejemplo añadir pimiento, o sustituir la pechuga de pollo por gambas... Creo que le va bien todo lo que imagines. Volveremos a repetir este delicioso entrante en Nochevieja.

Ingredients and spices that need to be Get to make Rollitos de verdura y pollo:

  1. 1 paquete pasta brick
  2. 1/2 col (también llamada berza)
  3. 1 zanahoria
  4. 1 cebolla dulce
  5. 1 pechuga de pollo
  6. aove
  7. Sal
  8. Perejil y pimienta
  9. Tomillo
  10. Romero

Steps to make to make Rollitos de verdura y pollo

  1. Llena una cazuela de agua hasta la mitad (más o menos) y ponla al fuego con un poco de sal; mientras, lava la col bajo el chorro de agua fría, escúrrela y córtala en juliana. Cuando el agua rompa a hervir, añade la col y deja cocer entre 20 minutos y media hora para que quede tierna. Cuando esté lista, ponla en un escurridor para que pierda el agua y resérvala.
  2. Mientras la col se hace puedes aprovechar para rehogar los demás ingredientes: corta la cebolla en juliana y la zanahoria a tiras. Pon un chorrito de aceite de oliva virgen extra (AOVE) en una sartén y pocha 1° la cebolla unos 4-5 minutos, después añade la zanahoria 2-3 minutos más y, por último, la pechuga de pollo, bien a tiras bien a trocitos pequeños o picada, como prefiráis; añade un poco de perejil picado, un poco de pimienta, tomillo, romero y sal. Deja que se haga por ambos lados.
  3. Cuando esté todo bien rehogado (la carne se hace enseguida si la cortas en trocitos pequeños), incorpora la col y remueve al fuego. Reserva hasta el momento de rellenar los rollitos.
  4. Prepara la pasta brick y pon un poco de revuelto en cada lámina. Envuélvelo bien y dobla los extremos. Colócalos en una fuente de horno y hornea en horno precalentado a 200° entre 12-15 minutos aproximadamente (a partir de los 10 minutos obsérvalos y, en cuanto empiecen a dorarse, apaga el horno).
  5. Nota: echa bastante revuelto en cada rollito, ya que las láminas dan mucho de sí. En cuanto a las especias, podéis utilizar las que más os gusten.

As your experience and also confidence expands, you will certainly find that you have a lot more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet to your individual preferences over time. Whether you wish to offer a recipe that uses less or even more components or is a bit essentially zesty, you can make basic changes to achieve this goal. To put it simply, begin making your dishes promptly. When it comes to basic food preparation abilities for beginners you do not need to learn them however just if you grasp some straightforward food preparation techniques.

This isn't a total overview to quick and simple lunch dishes yet its great something to chew on. Ideally this will get your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up for this exceptional food How to Prepare Homemade Rollitos de verdura y pollo. Thank you very much for reading. I'm sure you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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