Flamenquín de pollo y bacon con emulsión de guisantes y manzana
Hey everyone, it is Jim, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Flamenquín de pollo y bacon con emulsión de guisantes y manzana. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Flamenquín de pollo y bacon con emulsión de guisantes y manzana is one of the most well liked of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It's easy, it's fast, it tastes yummy. Flamenquín de pollo y bacon con emulsión de guisantes y manzana is something which I've loved my entire life. They are nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Flamenquín de pollo y bacon con emulsión de guisantes y manzana, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Flamenquín de pollo y bacon con emulsión de guisantes y manzana delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Flamenquín de pollo y bacon con emulsión de guisantes y manzana is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Flamenquín de pollo y bacon con emulsión de guisantes y manzana estimated approx 120 minutos.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Flamenquín de pollo y bacon con emulsión de guisantes y manzana using 20 ingredients and 12 steps. Here is how you cook it.
Fácil receta para cocinar unos flamenquines de pollo envueltos en bacon con guarnición de champiñones y una emulsión de guisantes frescos y manzana ácida.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Flamenquín de pollo y bacon con emulsión de guisantes y manzana:
- 1 kilo pechuga de pollo
- 250 gramos bacon o panceta
- 100 gramos champiñones
- 1 diente ajo
- mantequilla
- cayena en polvo
- pimienta blanca
- nuez moscada
- jengibre en polvo
- aceite de oliva y sal
- Para la emulsión de guisantes y manzana:
- 2 yemas de huevos
- 200 gramos guisantes frescos
- 1 manzana verde
- mantequilla
- estragón
- cayena
- pimienta blanca
- nuez moscada
- jengibre
Steps to make to make Flamenquín de pollo y bacon con emulsión de guisantes y manzana
- Limpia las pechugas y córtalas por la mitad a lo largo.
- Extiendelas en una bandeja y echa por encima el ajo bien picado, salpimienta, cubre con aceite de oliva y pon una pizca de cayena, jengibre y nuez moscada.
- Dejamos reposar en frío una hora las pechugas para luego marcarlas por ambas partes.
- Para la emulsión clarifica la mantequilla con la manzana pelada y cortada en trozos pequeños.
- Blanquea los guisantes, tritura y pasa por un colador para conseguir el jugo.
- Lleva las yemas al baño maría y bate durante unos minutos.
- Incorpora el jugo de guisantes a las yemas y agrega una pizca de sal, cayena, estragón, pimienta, jengibre y nuez moscada. Reserva aparte un par de cucharadas para luego emplatar.
- Saca los trozos de manzana y vierte lentamente la mantequilla clarificada sin dejar de batir hasta obtener una preparación homogénea, espesa y cremosa.
- Tritura los trozos de manzana y añadelo a la preparación anterior y mezcla.
- Corte en láminas finas los champiñones, condimenta y saltea con un poco de mantequilla.
- Rodeamos con el bacon las pechugas marcadas y terminamos la cocción en el horno a 175 grados durante unos 7 minutos.
- Para emplatar pon primero la salsa, coloca el flamenquín y echa por encima algunos champiñones. Termina el plato con unos puntos del jugo de guisantes que reservamos anteriormente. Espero que os guste.
As your experience and also confidence expands, you will find that you have extra all-natural control over your diet regimen and adjust your diet to your individual tastes gradually. Whether you intend to offer a dish that makes use of fewer or more components or is a bit essentially spicy, you can make simple adjustments to accomplish this objective. In other words, start making your recipes on time. When it comes to fundamental cooking abilities for newbies you do not need to learn them yet just if you master some simple cooking methods.
This isn't a total guide to fast and also very easy lunch dishes but its good food for thought. Hopefully this will obtain your creative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your household without doing way too many heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up with this exceptional food Simple Way to Prepare Homemade Flamenquín de pollo y bacon con emulsión de guisantes y manzana. Thanks so much for reading. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment