Pastela marroquí

Pastela marroquí

Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Pastela marroquí. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Pastela marroquí is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is easy, it is fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Pastela marroquí is something which I've loved my entire life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Pastela marroquí, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastela marroquí delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Pastela marroquí using 12 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Pastela marroquí:

  1. 1 Paquete Pasta filo
  2. Mantequilla
  3. 1 pechuga de pollo
  4. 1 rama apio
  5. 2 cebollas medianas
  6. Perejil
  7. Caldo de pollo
  8. Canela
  9. Cúrcuma
  10. Ras el hanout
  11. Sal
  12. 3 huevos

Instructions to make to make Pastela marroquí

  1. Picamos la pechuga de pollo salpimentamos, y la ponemos en una cazuela con un chorro de aceite de oliva. A continuación picamos las cebollas muy picaditas, la ramita de apio, y el perejil lo añadimos a la cazuela con el pollo, ahora le vamos añadir una chucharadita de las pequeñas, de canela, otra de ras el hanout y la cúrcuma. Removemos y le añadimos el caldo de pollo cubrimos bien, y lo dejamos media hora al fuego.
  2. Después de media hora al fuego, habrá reducido el caldo de pollo, lo retiramos y reservamos, no están las fotos porque me despisté y en este punto no hice fotos... 😁😁
  3. Ahora vamos con la pasta filo, puede ser comprada en el súper, o hecha en casa, en muy fácil de hacer, yo la he hecho casera. Vamos con el montaje de esta pastela.
  4. Vamos a coger un bol donde haremos la pastela y la vamos a embadurnar con mantequilla derretida, ahora cogemos una hoja de pasta filo y la ponemos en el fondo del molde, ponemos otra hoja y ahora le ponemos el relleno.
  5. Llegado a este paso le vamos a incorporar los tres huevos, el pollo. Lo movemos bien para integrar el huevo.. Y Ahora sí vamos a rellenar la pastela con esta primera capa de pollo. Repartimos bien, y cubrimos con otra hoja de pasta filo.
  6. Ahora es el momento de poner una capita de crujiente de almendras. Que lo haremos con almendras tostadas cortaditas, le pondremos dos cucharadas de azúcar glass y canela.
  7. Esta mezcla será con la que vamos a cubrir esta capa de la pastela. Repartimos bien, ahora ponemos otra hoja de pasta filo y le ponemos la última capa de pollo. Cerramos bien y cubrimos con varias horas de pasta filo. Recordad, la mantequilla a parte de dorar nuestra pastela, nos sirve como "pegamento" para pegar las hojas de filo.
  8. Horno a 180 grados, arriba y abajo unos 45 minutos, si vemos que se dora mucho por arriba lo tapamos con papel de aluminio. Y así os tiene que quedar. Lo decoramos con un poco de azúcar glass y el crujiente de almendras, y a disfrutarlo

As your experience and also confidence expands, you will certainly locate that you have extra all-natural control over your diet regimen as well as adapt your diet to your individual tastes over time. Whether you intend to serve a dish that makes use of fewer or more active ingredients or is a little more or less zesty, you can make straightforward adjustments to achieve this objective. In other words, start making your dishes on schedule. When it comes to standard cooking abilities for novices you do not require to discover them yet just if you understand some easy food preparation methods.

This isn't a full guide to fast as well as simple lunch dishes but its excellent something to chew on. Hopefully this will obtain your innovative juices flowing so you can prepare delicious meals for your household without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this special food Step-by-Step Guide to Prepare Quick Pastela marroquí. Thank you very much for your time. I'm sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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